dimarts, 12 d’octubre del 2010

Estupefactes


A la pel·lícula El ángel exterminador de Luis Buñuel, un grup de burgesos es troben que, en acabar la festa, no poden sortir de la sala on són per alguna raó desconeguda. A partir d'aquell moment els personatges són presos de l'angoixa i les seves relacions es van deteriorant.

L'altre dia, sentint les declaracions de Celestino Corbacho, que deia que s'havia trobat en "el pitjor lloc i en el pitjor moment", vaig pensar que durant la seva estada al ministeri d'immigració i treball deu haver experimentat una sensació semblant. Segurament, molts altres membres del govern, pensant en aquesta legislatura, deuen evocar una terrible sensació de joguina trencada.

Sens dubte, amb una conjuntura com aquesta, el pronòstic no és gaire bo. I, tanmateix, només els ingenus o els fanàtics poden creure que hi ha alguna alternativa política possible. Únicament una suma d'actuacions individuals podrà ser decisiva per avançar.

Ara més que mai, hem de ser tots conscients dels nostres actes i no esperar el lideratge d'uns polítics paralitzats per la ineptesa.

1 comentari:

  1. Aquest no es país de "todos a una", ens ho demostren sempre que tenen l´oportunitat.

    ResponElimina